Δραστηριότητες

Αύγουστος 30, 2018

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε παράδοση-παραλαβή διοικήσεως της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων απο τον Συνταγματάρχη (ΔΒ) Λεώνη Νικόλαο στον Συνταγματάρχη (ΔΒ) Κόμη Ιάκωβο.

Νοέμβριος 12, 2020

Την 23 Δεκ 19 υπογράφτηκε μεταξύ της ΣΤΗΑΔ και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), η ίδρυση και λειτουργία Κοινού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ασφαλή Τηλεπικοινωνιακά και Δικτυακά Συστήματα».

Νοέμβριος 12, 2020

Την Παρασκευή 31 Ιουλ 20 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων η τελετή αποφοίτησης της ΧΧΧΙ Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωμα- τικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), παρουσία του κ. Υπαρχηγού/ΓΕΣ ο οποίος απένειμε και τα πτυχία στους σπουδαστές.

Η ΣΤΗΑΔ ιδρύθηκε το έτος 1958, με αποστολή την παροχή ανώτατης τεχνικής και επιστημονικής εκπαίδευσηςμεταπτυχιακού επιπέδου, σε Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς (Διαβιβάσεις, Τεχνικό Σώμα), και σε Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, στα αντικείμενα των τηλεπικοινωνιών και των...

Νοέμβριος 12, 2020

Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών απο
την ΧΧΧΙ Εκπαιδευτικη Σειρά